Atlus heet ons welkom in 1999De wereld is (vooralsnog) niet ten onder gegaan, maar we zijn wel ruim twaalf jaar terug in de tijd. Althans, dat doet Atlus USA’s meest recente nieuwsbrief vermoeden. In een korrelig GIF-bestand dat naar Atlus Faithful-abonnees is verstuurd, wordt onder andere de strijd tussen Playstation en Nintendo 64 in kaart gebracht. Na Atlus’ teaser voor lokalisatie van de erotische horror-game Catherine in februari, zit de kans er dik in dat deze teaser naar de remake van Persona 2: Innocent Sin voor de PSP verwijst. Daarvoor zijn in ieder geval genoeg aanwijzingen verstopt in de nieuwsbrief. Zo lanceerde het origineel voor de Playstation op 24 juni 1999 in Japan (en alleen daar), terwijl er in de teaser vermeld wordt dat er ‘absoluut geen nieuwe games verschijnen’ in die week. Kun jij er nog meer vinden?

Hou je minder van puzzelen dan van kunst, bekijk dan hieronder de opening van Persona 2: Innocent Sin op de PSP.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>