Erik Welleweerd

Studeert Nieuwe Media in Utrecht, houdt van gamen en schrijft ook voor iPhoneclub.nl.

Website:
Twitter: ErikWelleweerd
PSN:
Xbox Live: Welleweirdo87

De 3 posts van Erik:

The Medics: Nederlandse band in FIFA 12Voor het eerst in vijf jaar schittert er weer Nederlandse band op de soundtrack van het nieuwste FIFA-deel. FIFA 12 bevat namelijk de single City van de Utrechtse band The Medics. Ik klopte aan bij de gitarist van de band, Ricardo Jupijn, om meer over deze zaak te weten te komen.

Lees de rest van ‘The Medics: Nederlandse band in FIFA 12’

2 reacties

Playlogic gets another life: interview over de doorstart met Rogier SmitOngeveer een half jaar geleden moest de enige console-publisher van eigen bodem het faillissement aanvragen. Playlogic was niet meer. Toch maakt het bedrijf een doorstart en gaan ze het heel anders aanpakken. “We gaan ons vooral richten op online distributie en gokspellen”, aldus directeur Rogier Smit.

Erik: Waarom gaat Playlogic zich nu enkel op digitale distributie focussen?
Rogier: “Daar waren we vlak voor het faillissement al een beetje mee bezig. De hoofdreden dat we digitaal gaan is dat games die fysiek in de winkel liggen te grote risico’s met zich meebrengen. We hebben in het verleden ondervonden dat je van goeden huize moet komen om geld te verdienen met fysieke videogames. Dat is ons niet altijd gelukt. Met de digitale distributie denken we met minder risico’s geld te verdienen.”

Lees de rest van ‘Playlogic gets another life: interview over de doorstart met Rogier Smit’

1 reactie

License to Overkill: drie Bond-games in korte tijd is wel érg veelMGM Studios ging een maandje geleden over de kop en dat betekent dat het wachten op een nieuwe James Bond-film nog ietsje langer gaat duren. Om de pijn te verzachten kunnen de fans van de Britse womanizer hun lol op met verschillende videogames waarin 007 de hoofdrol vertolkt. Vorige week sprong zelfs de derde Bond-game in korte tijd in het vizier. De James Bond-melkkoe lijkt op gang te komen, maar of iedereen daar blij mee moet zijn?

Lees de rest van ‘License to Overkill: drie Bond-games in korte tijd is wel érg veel’

3 reacties