Bashers Podcast seizoen 3, aflevering 2: 3DS, Duke Nukem, Kahlmann, Dead RisingLuister naar Niels ’t Hooft, Rogier Kahlmann en ondergetekende in een podcast over games van 42 minuten. We behandelen nieuwtjes over de 3DS, Zynga en Duke Nukem. Daarna bespreken we de laatste column van Kahlmann en Dead Rising 2.

Abonneer je direct op de feed of via iTunes, download de nieuwe aflevering los of luister in je browser naar de podcast met de onderstaande speler.

 

6 reacties

 1. Berend jan · 30-9-2010 · 17.21 uur

  Ik ga dit jaar ook naar de firstlook, ik ben erg benieuwd hoe duke eruit ziet. Graag zou ik in mijn bashers tshirt gaan met duke nukem uitspraak die ik vorig jaar gewonnen heb maarja. Die is nog altijd niet binnen dus dan ga ik maar als mezelf ;) van mij mag de podcast best 30 minuten maar dan graag 2x per week.

 2. Wormpaul · 30-9-2010 · 18.41 uur

  Waar ik me wel aan stoor binnen de podcast (niet de lengte) is de woordkeuze van Menno, hoe vaak hij wel niet zegt; “als je snapt wat ik bedoel”

  Past niet bij de stijl van Bashers in mijn ogen, dus graag even beter op letten Menno ;-)

 3. Ruud · 30-9-2010 · 18.56 uur

  Als de humor van bashers verdwijnt dan ben je deze bezoeker kwijt.
  Droge stof kunnen we al in duizenden varianten vinden, ook op Nederlandstalig gamesgebied.

  Overigens bemerk ik dat jullie meer gefocust zijn op de kleinere en meer casual developers. Is dit een bewuste keuze?

 4. Niels de Bruijn · 1-10-2010 · 7.40 uur

  Serious Sam is toch wel een naam die met XBLA HD titels aan heeft getoond dat er nog steeds mensen warm lopen voor de oldschool shooter uit de jaren negentig. Daarom denk ik dat ook Duke, afgezien van alle nostalgie, nog wel kan gaan scoren. Aan de andere kant kost Serious Sam maar 1200 punten, terwijl Duke full-price in de schappen komt (of wordt dat ook een download?).

  Ik heb smakelijk gelachen om het artikel van Rogier en kan me helemaal vinden in zijn argumentatie en die van Niels. Af en toe moeten dit soort artikelen zeker op Bashers verschijnen, naast de reguliere, diepere artikelen.

  Over Dead Rising, Keiji Inafune is wel degelijk aanwezig geweest om het ontwikkelingsproces te overzien en sturen. Rogier heeft gelijk als hij zegt dat deel 2 heel erg op deel 1 lijkt. Hoewel in deel 1 geen wapens gecombineerd konden worden. De lol is natuurlijk het afslachten van zombies en als je dat niet zo aantrekt dan wordt het inderdaad snel saai. Het feit dat deel 1 vroeg uitkwam voor de Xbox 360 en door het save systeem (wat ik overigens alleen maar de beklemmende 72 uur sfeer vond versterken, je kon geen fouten maken omdat de waarheid dan in mist opging) wat ervoor zorgde dat je de game minstens twee keer moest uitspelen heeft denk ik gezorgd voor de cult-hit status.
  En in Resident Evil 4 zitten geen zombies!

  Ik ben het trouwens met Wormpaul eens over Menno, voor een debatkoning zijn stopwoordjes toch wel uit den boze. Veertig minuten vind ik overigens een prettige lengte.

 5. Gerthein Boersma · 1-10-2010 · 14.07 uur

  @Wormpaul: Oooh, ik dacht dat Asjesnabwedoel de naam van Menno’s hond is, die hij regelmatig vermanend moet toespreken omdat te voorkomen dat-ie de podcast verstoort.

 6. René · 8-10-2010 · 12.18 uur

  Dead Rising 2 is inderdaad meer van hetzelfde, maar wanneer hetzelfde leuk of lekker is, is dat allerminst een probleem. En Dead Rising 2 is erg leuk! Er zijn overigens wel een aantal redelijk grote verschillen met deel 1. Naast de combowapens is er nu een competitieve multiplayer waarin je geld kunt verdienen voor de singleplayer, er is een coöpspeltype, de AI van de survivors is aanzienlijk minder irritant, de screen tearing is verleden tijd en er is (voor de 360-versie) erg toffe DLC verkrijgbaar in de vorm van Case Zero. En dan moet Case West nog uitkomen.

  Als je hebt genoten van deel 1 en nog wat euro’s overhebt aan het eind van de maand zou ik deel 2 ook zeker aanschaffen.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>