Bashers Podcast seizoen 3, aflevering 5: PSP Phone, Bohm, Sports ChampionshipLuister naar Niels ’t Hooft, Rogier Kahlmann en ondergetekende in een podcast over games van 55 minuten. We behandelen de PSP Phone, Gamelab (en Bohm), serious games en Sports Championship.

Luister vanaf nu elke woensdagavond vanaf 20.30 uur live naar de Bashers Podcast via ons Ustream-kanaal. Of: abonneer je op de RSS-feed, abonneer je via iTunes, download deze nieuwe aflevering los, luister in je browser.

 

7 reacties

 1. Robin Rommel · 29-10-2010 · 7.28 uur

  Leuk straks weer luisteren. Kunnen jullie het geluid volume tweaken, want als ik in de auto zit moet ik de volume op maximaal zetten en dan hoor ik jullie nog steeds slecht ;)

 2. sven · 1-11-2010 · 14.48 uur

  Same here! Geluid is over het algemeen aan de zachte kant.

  Wel weer zin om deze podcast te gaan luisteren.

  @Menno Schellekens: Is het voor mij, en 2 vrienden van mij, mogelijk om de live podcast met publiek bij te wonen? M.a.w. wat moet hiervoor gebeuren?

 3. Menno Schellekens · 1-11-2010 · 20.32 uur

  @Sven: Mail me op mhschel@gmail.com!

 4. Niels de Bruijn · 2-11-2010 · 13.01 uur

  Leuke podcast maar de onderwerpen interesseerden mij dit keer wat minder. De inbreng van Rogier vind ik steeds beter worden en met Niels en Menno erbij is er iets van de oude chemie terug die wegviel toen Samuel het te druk kreeg.

 5. Meester Rob · 2-11-2010 · 18.37 uur

  Rogier is inderdaad een waardevolle toevoeging binnen de podcast. Hij heeft echt een ander standpunt en een andere kijk op games dan Niels en Menno waardoor er ook discussies ontstaan. Het shock effect van zijn columns is niet aanwezig waardoor het gewoon een frisse blik op de zaken is. Vanaf nu Rogier is geen speciale gast maar een volwaardig lid, wat mij betreft tenminste. Hopelijk schuift Samuel ook nog eens aan maar ik ben blij dat zijn audiotweet deze keer afwezig was.

 6. sven · 3-11-2010 · 10.15 uur

  Eens met de andere reacties, Rogier is een aanwinst voor de podcast, de heerlijke zuurpruim!

  Ik vond persoonlijk de audiotweet van Samuel erg leuk. Deze mag wat mij betreft wel terugkomen.

  Ik heb soms alleen wat moeite met het pijlen van Rogier. Zo ook tijdens het bespreken van de Move. Hij is best enthousiast over sport championship (zeker het tafeltennissen). Is dit dan oprechte enthousiasme? Of doet hij gewoon dwars. Hij geeft zelf meerdere keren aan dat hij houdt van zijn non-conformistische houding (precies anders doen dan andere) en daardoor weet ik soms niet of hij oprecht is of gewoon dwars. Maar dat zal de tijd uitwijzen.

 7. Niels van der Leest · 5-11-2010 · 19.27 uur

  Weer een fijne podcast heren! Hou hem vast.
  Leuk ook dat jullie het ook live uitzenden en interactie hebben met de luisteraar :)

  Ik wil eigenlijk alleen even een opmerking maken over het “serious game” verhaal.
  Ik heb het idee dat jullie een aantal dingen door elkaar halen. Games van bedrijven kun je geloof ik beter bestempelen als “adver-games”.
  Serious games hebben een ander doel dan alleen iemand speelplezier bezorgen, namelijk iemand iets leren…en iemand leren dat een bepaalde auto erg cool is, is dat dan weer net niet geloof ik.
  Games als bijvoorbeeld; simulators, van Paladin Studio’s, Silverfit en dat soort games vindt ik meer serious.

  Een hype rond deze vorm van gaming moet je dan ook meer zien als een die in binnen de developers ligt. Het is een goede markt om je pijlen op te zetten en ook zeker een vorm van game development waar Nederland in voorop loopt.

  En btw, ik sluit me aan bij het lage volume gebeuren. Ik reed vandaag zowat tegen de vangrail toen de navigatie boven de podcast uitkwam schallen omdat de iPhone zo hard stond :D

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>