Bashers Video: interview met Red Steel 2-ontwikkelaar Jason VandenbergheIn de eerste podcast vanuit Keulen werd hij al uitgebreid besproken: Jason Vandenberghe, de gevatte ontwikkelaar die op de GDC Europe vertelde over zijn geleerde lessen bij het maken van Red Steel 2. In deze video komt hij zelf aan het woord. Wat hij zegt over het maken van een hardcore game op de Wii is totaal niet intuïtief, maar dat maakt zijn boodschap juist zo interessant.

Eén reactie

  1. Maikel de Bakker · 24-8-2010 · 9.13 uur

    Man Jason is echt te gek. en hij heeft helemaal gelijk. het is echt van da zotte dat we tutorials nodig hebben voor button games en dat we geen tutorials hebben voor motion sensing games. We hebben dan ook echt genoten van zijn speach op de GDC. Wat ook best grappig om te zien is dat het nisute team op da achtergrond aan het werk is ^.- Goed werk Noël om dit interview los te krijgen!

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>