Bekijk de trailers van Deus Ex, Rage en Rise of NightmaresOp vrijdag kiest Ronn Perdok de opvallendste gametrailers voor je uit.

Een weinig verrassende trailervrijdag deze keer, maar daarom zeker niet minder interessant. Deus Ex en Rage keren weer eens terug in de line-up en absoluut niet onterecht. Beide games zijn namelijk echt in aantocht, en daarom grijpt men het medium trailer maar al te graag aan om de games weer eens uitgebreid uit de doeken te doen. Nieuweling Rise of Nightmares doet ook mee, niet in de laatste plaats omdat dit wel eens een vrij serieuze titel voor de Kinect kan worden.

Deus Ex: Human Revolution

Het komt niet vaak voor dat een ontwikkelaar zo uitgebreid de tijd neemt om alle onderdelen van zijn game zo uitgebreid te belichten als in deze video. Dit keer geen focus op sfeerbeelden en plotlijnen, maar vooral op de gameplay zelf. Iedere Deus Ex-fan van het eerste uur zal hier ongetwijfeld van smullen. Vrijwel alle features uit de oorspronkelijke klassieker lijken namelijk terug te keren in een ververste vorm.

Rage

Vooruit, de verhaallijn is weinig verrassend. Dat zal ook niet de voornaamste drijfveer zijn voor de speler. Dit is en blijft uiteindelijk een rechtoe-rechtaanshooter, zij het met wat extra sausjes er over heen gegoten. Wat deze trailer echter goed overbrengt, is de afwisseling in omgevingen, vijanden, wapens en scenario’s. Als dat allemaal uitgesmeerd wordt over een fatsoenlijke lengte, kan dit wel eens een uitstekende singleplayer-ervaring opleveren.

Rise of Nightmares

Misschien is de schreeuw om aandacht van deze trailer wat geforceerd. Ja, we snappen dat dit zowaar een ‘mature’-titel voor Kinect is: een keer geen familievriendelijk spel, maar een ‘echte’ game volgens de gemiddelde Xbox 360-eigenaar. Toch verwelkomen we dit soort projecten met open armen. Mits goed uitgevoerd natuurlijk, want dat blijft bij Kinect-software toch nog vaak de vraag.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>