Castlevani-ja!Gelukkig snapt Konami zelf nog hoe het wél moet. Deze E3-trailer van Castlevania: Order of Ecclesia ziet er dan ook prachtig uit. Het gebrek aan de Vampire Killer is in dit geval helemaal niet erg, want de overige ingrediënten zijn wel gewoon aanwezig. De muziek, de vijanden, de kaas… Ook de grotere nadruk op het gebruik van magie lijkt prima te werken en de sfeer is héérlijk. Hopelijk wordt-ie net zo tof als Dawn of Sorrow!

4 reacties

 1. ErikJ · 18-7-2008 · 11.57 uur

  Ik heb Dawn of Sorrow ook uitgespeeld, maar vind deze een stuk vetter er uitzien. Vooral die vele magie aanvallen!

  Maar Portrait of Ruin is me voorbij gegaan. Kan ik uit de zin “Hopelijk wordt ‘ie dus net zo tof als Dawn of Sorrow!” opmaken dat PoR niet zo gaaf is?

 2. Thom Stokkel · 18-7-2008 · 15.33 uur

  Het is en blijft een geweldige serie. Ik vind persoonlijk de nadruk op magie juist minder, sommige bazen zijn hierdoor zo eenvoudig te verslaan (binnen luttele seconden) dat de uitdaging soms ver te zoeken is.

  Vond de toevoeging van een tweede karakter in PoR juist erg leuk, jammer dat ze dit niet hebben doorgezet en verfijnd voor dit deel. Desalnietemin zal het weer een uiterst goede game worden… no doubt

 3. Samuel Hubner · 18-7-2008 · 17.23 uur

  @ErikJ: Slecht was Portrait of Ruin niet, maar in vergelijking met Dawn of Sorrow was hij wel duidelijk inferieur, ja. Had voornamelijk te maken met een magiesysteem dat lang niet zo goed werkte als het zielensysteem in DoS, en ongeinspireerd leveldesign (vooral in de portraits zelf). Alsnog een vette game, though!

 4. koekiemonster · 20-7-2008 · 18.00 uur

  Jaaaah, dit ziet er enorm speelbaar uit.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>