Crossplatformgamen, Witcher 2 naar 360 en Konami werkt aan HD-remakesCrossplatform gamen met WipEout
WipEout 2048 is de eerste NPG-titel die gebruik gaat maken van zogenaamd ‘crossplatform’-gaming. Dat houdt in dit geval in dat spelers op de PS3 met WipEout HD het kunnen opnemen tegen spelers die op de NGP spelen.

Konami werkt aan drie HD-collecties
Konami heeft op hun pre-E3-persconferentie bekendgemaakt dat het bedrijf werkt aan drie HD-collecties. Namelijk van de Metal Gear Solid-, Zone of the Enders- en Silent Hill-serie. De MGS-games zijn: Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater en Metal Gear Solid: Peace Walker.

The Witcher 2 officieel naar Xbox 360
De geruchten waren er al een tijdje, maar nu is de kogel door de kerk. The Witcher 2 komt offcieel naar de Xbox 360 toe. Wanneer? Waarschijnlijk aan het einde van dit jaar.

Beyond Good and Evil HD woensdag naar PSN
Sony heeft via zijn eigen blog bekendgemaakt dat de HD-remake van Beyond Good and Evil op 8 juni uitkomt op het PSN. De Xbox 360-versie is al mei uitgekomen op XBLA.

Eén reactie

  1. Rogier Kahlmann · 5-6-2011 · 17.45 uur

    Betekent dat dat Wipeout op de NGP ook online tegen de ps3-versie kan, of alleen lokaal cross-platform?

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>