De beste van 18 sudokugames op de iPhoneimage

De iPhone is even krachtig als de Dreamcast. Toch maakt een groot deel van de games die momenteel op het apparaat worden geplempt nog geen gebruik van deze 3D-capaciteiten. Zoals de 18 (!) sudokuspelletjes die in de App Store beschikbaar zijn. Volgens Dan Frakes van Macworld zijn Sudoku Vol. 1, Big Bang Sudoku en Sudoku van EA de beste.

2 reacties

  1. Bart Breij · 22-7-2008 · 11.38 uur

    Hoewel Sudoku op elk willekeurig huis-, tuin- en keukenapparaat speelbaar te spelen is, triggeren al die artikelen over iPhone-games me wel om zo’n apparaatje in huis te halen.

    Stom eigenlijk, want er is geen enkele game die ik persé wil spelen. Ik vind het gewoon weer nice to have. Urgh. :-)

  2. Niels ’t Hooft · 22-7-2008 · 11.57 uur

    Er is inderdaad nog lang geen killer game. Vrijwel alles riekt nu naar ‘snel voor de lancering klaargestoomd’. De leukste die ik tot nu toe speelde is Trism, een blokkenpuzzeltje die aardig gebruikmaakt van de accellerometers en het touchscreen. Bejeweled 2 werkt ook goed. Super Monkey Ball is de bestverkochte game op de iPhone, maar dat spel ken ik inmiddels wel ;-)

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>