Dead Space krijgt alsnog een demoimage

Deze week verschijnt alsnog een demo van Dead Space op Xbox Live en PlayStation Network. Opvallend is dat de game al een maand in de winkels ligt. Reden: de sci-fi-horrorgame doet het niet goed aan de kassa, volgens de GfK Chart Track. Een haastige wanhoopspoging van Electronic Arts om de titel onder de aandacht te brengen dus. Of toch een onderdeel van een lang geleden uitgestippeld marketingplan?

2 reacties

  1. ErikJ · 25-11-2008 · 10.30 uur

    Cool! Ik wilde hem al spelen, maar had nog een aantal spellen liggen die voorrang hadden en waar ik al mee bezig was. Maar heb hem nog steeds hoog op mijn lijstje staan! Die demo ga ik zeker even spelen om te kijken of het wat is!

  2. René · 25-11-2008 · 10.53 uur

    Het is naar mijn mening een van de beste nieuwe IP’s van het jaar en verdient het om een succes te worden. Anders krijgen we straks weer al die gerecyclede meuk van EA.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>