Deze week in de winkel: Driver en BodycountDeze week: de nieuwe Driver! Zowel voor Playstation 3, Xbox 360, PC en een ietwat andere versie voor de Nintendo 3DS. Omgevingen naar hun grootje schieten doe je in Bodycount en sporten met twee pennetjes kan in Dual Pen Sports. Side scrollen doen we tenslotte op de oude DS in Aliens Infestation van pixelpushers Wayforward Technologies.

01/09 Driver: Renegade (3DS)
01/09 Driver: San Francisco (X360, PS3, PC)
01/09 Aliens Infestation (DS)
02/09 Bodycount (X360, PS3)
02/09 Dual Pen Sports (3DS)

De meesten onder ons zullen bij Driver denken aan een gameserie die begon op de Playstation 1. Een enkeling zal wellicht denken aan de latere titels die op onder andere de Playstation 2 verschenen. De laatste game Driver-game die echter uitkwam voor de huidige generatie consoles was Driver: Parallel Lines, maar dat was eigenlijk niet meer dan een port van een Playstation 2-game. Het mag gerust gezegd worden dat we al een tijdje niks van Agent Tanner vernomen hebben. Tot deze week, wanneer Driver: San Francisco uitkomt - waar de serie terugkeert naar zijn roots. Uit je wagen stappen kan je vergeten. In deze game dien je met je banden te scheuren! Wat nieuw is voor de serie is de Shift-mogelijkheid. Hiermee kan Agent Tanner zich op magische wijze verplaatsen naar andermans auto. Heb je behoefte aan vrij rondrijden, dan kan dat ook: de stad San Francisco staat tot je beschikking.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>