Diablo III, Street Fighter: Arcade Edition wellicht naar 3DS en The Witcher 2Diablo III: geen mods, altijd online, auction house
Gisteren maakte Blizzard verschillende dingen over Diablo III bekend. Zo zal je, net als bij enkele games van Ubisoft, altijd online moeten zijn om te het spel te spelen. Ook zullen mods volledig verboden worden: dit om cheaten en hacken tegen te gaan. Als laatste voegt Blizzard een ‘echt’ auction house toe aan het spel. Hierin kun je met daadwerkelijk geld items verhandelen.

Mogelijk Street Fighter IV: Arcade Edition voor 3DS
De producer van de Street Fighter-serie, Yoshinoro Ono, overweegt het om de derde iteratie van Street Fighter IV naar de 3DS te brengen. Ook denkt hij er over na om hetzelfde te doen met Street Fighter X Tekken. Toevalligerwijs laat Nintendo vrijwel tegelijkertijd weten dat er betaalde DLC naar de 3DS komt tegen het einde van dit jaar.

Xbox-versie The Witcher 2 in 2012
De Xbox 360-versie van CD Projekt’s The Witcher 2 is uitgesteld naar 2012. Tom Ohle, vicepresident van marketing bij de ontwikkelaar, geeft er twee redenen voor. Reden één: ze hebben meer tijd nodig. Reden twee: juridisch akkefietje met Namco Bandai.

Opiniestuk Matthijs Dierckx over Noors drama
Op de website van Control heeft Matthijs Dierckx zijn opiniestuk over het Noors drama in zijn volledigheid geplaatst. Eerder verscheen het stuk verkort in het NRC Handelsblad.

5 reacties

 1. Alex Schoonkind · 2-8-2011 · 13.28 uur

  Blizzards beslissing is denk ik wel een aparte topic waard, redelijke revolutionaire ontwikkeling binnen de games!

 2. Rick · 2-8-2011 · 13.37 uur

  Inderdaad een opmerkelijke ontwikkeling, en ik ben er nog niet helemaal uit of ik het nou een positieve vind of niet…

 3. Robert August de Meijer · 2-8-2011 · 15.37 uur

  Waren er veel Diablo II spelers die items voor echt geld verkochten (via Marktplaats en zo)? Dit doet mij denken aan het legaliseren van gokken.

 4. Alex Schoonkind · 2-8-2011 · 16.37 uur

  Er stond toendertijd aardig wat op Ebay. Ikzelf heb een Windforce verkocht voor 50 dollar.

  Ik zat ook met die vraag over gokken. Ben benieuwd hoe de Nederlandse wetgeving hier tegen aan kijkt.

  Blizzard zoekt in ieder geval de grenzen op en dat is wel goed vind ik.

  Als ze het gelaten hadden bij Blizzard currency ofzo, maar real money…

 5. Rick · 2-8-2011 · 17.07 uur

  Nouja in theorie kan je straks dus je brood verdienen met het verkopen en verhandelen van gear en goud. Iedereen een potentiele chinese goldfarmer…

  Nou zal het zo’n vaart niet lopen, want IEDEREEN kan het doen, dus prijzen zullen vast laag zijn door overweldigend aanbod. Maar toch.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>