Even weg van games op de GamescomVoor de meeste Bashers zit Gamescom 2010 er alweer op. De afgelopen week hebben we volop nieuwe games in wording gezien, gespeeld en soms zelfs al geplugd, waarover we de komende tijd nog veel meer zullen schrijven. Maar eerst even rust; het is bijna topsport om drie dagen lang van hot naar her te rennen en constant met nieuwe spellen bezig te zijn. Gelukkig was er zelfs op de Gamescom de mogelijkheid om (fysiek) te ontspannen. In een tussengang bevond zich een standje met een klein leger masseuses (en een enkele masseur), die graag jouw rug, schouders en hoofd tien minuten lang verwenden. Kosteloos, tenzij jij het meer waard vond.

Aan het eind van de eerste dag, na veel snelwandelen van sessie naar sessie en een hoop gezwaai met Wii-/PlayStation Move-afstandsbedieningen, liet ik mezelf verleiden tot zo’n ‘gratis massage, tenzij jij daar anders over denkt’. Aan zijn ultra-ontspannen houding te zien, leek mijn buurman allang niet meer te denken aan de nieuwe Bioshock of vragen voor Peter Molyneux. In dat geval: vooruit met de geit. Tien minuten en een hoop lichtelijk gekraakte botten later liep ik kiplekker richting de volgende afspraak. Een kaartje van Massage Division rijker, vier euro armer. Typisch genoeg wezen wat Bashers-collega’s me even later op de massagestoelen verderop, maar die konden niet tippen aan de goddelijke behandeling die ik eigenlijk pro bono had kunnen krijgen.

Waar een game-evenement al niet goed voor kan zijn. Dus, kunnen we later dit jaar ook masseuses vinden op Firstlook en de HME?

2 reacties

  1. Eline Muijres · 21-8-2010 · 15.00 uur

    Die massagestoelen waren anders super. Ga vooral langs de brainLight wellness lounge, koptelefoon op, bril op je hoofd, en relaxen. Ik zakte helemaal weg, heerlijk!

  2. Niels Peuchen · 21-8-2010 · 15.39 uur

    Helemaal mee eens, Eline. Eigenlijk had ik ‘t vaker moeten proberen (en het moeten vergelijken met de masseuses).

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>