G4M3.nl: International KarateWekelijks bespreekt G4M3.nl een bijzondere game van vroeger. Wij verwijzen ernaar.

Over International Karate: International Karate en haar opvolger International Karate+ zijn zeker bekend bij de meeste oudere gamers. Bij mij hebben deze games zeker een warm plekje in mijn hart veroverd. Beide games zijn ontwikkeld door Archer MacLean. Een naam die je misschien wel wat zegt van de Archer Maclean’s Mercury-games voor de PSP en Wii. Veel verhaal was er niet, het doel was simpelweg om je tegenstander knock-out te slaan tijdens een karategevecht. Meer verhaal, of achtergrond van de karakters was er niet. De vechtersbazen werden zelfs alleen maar aangeduid met een kleur.

Lees de rest op G4M3.nl

Eén reactie

  1. Sven · 9-3-2010 · 22.00 uur

    De titel trickerde direct een gevoel van nostalgie! In gedachte hoor ik mijn arcade joystick heen en weer klikken terwijl ik mijn broer nockout probeer te slaan.

    Was dit nou ook de game met tussen levels waarin je op je af stuterende objecten af moest ketsen en meppen?

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>