G4M3.nl: Metal SlugWekelijks bespreekt G4M3.nl een bijzondere game van vroeger. Wij verwijzen ernaar.

Over Metal Slug: “De game werd in de loop der jaren voor ongeveer elke handheld en console uitgebracht. Zo kwam onlangs nog het zevende deel uit voor de Nintendo DS en konden we ook al van de games genieten via Xbox Live Arcade en dergelijke services. Critici beklagen zich dat de nieuwere delen lang niet zo goed meer zijn als de eerste drie delen. Het hergebruik van artwork, achtergronden, geluidseffecten en sprites maakt in ieder geval duidelijk dat Metal Slug niet meer de hoogste prioriteit heeft bij SNK.”

Lees de rest op G4M3.nl

3 reacties

 1. Samuel Hubner Casado · 20-3-2010 · 1.53 uur

  Metal Slug 2 is één van mijn favoriete 2D games OOOOOOIT.

  Dat wilde ik even zeggen.

 2. rogier kahlmann · 20-3-2010 · 8.36 uur

  Ik heb altijd het idee gehad dat Metal Slug oneerlijk was; gemaakt om guldens uit je zakken te kloppen. Contra kon ik leren, beter in worden, maar bij Metal Slug kreeg ik het gevoel dat ik af en toe dood moest om die continues op te gebruiken. Maar misschien heb ik die serie nooit gesnapt.

 3. Samuel Hubner Casado · 20-3-2010 · 13.13 uur

  Dat gevoel kreeg ik pas vanaf Metal Slug X (a.k.a. MS 2.5). Deel 1 en 2 vind ik bijzonder eerlijk en leerbaar, misschien wel meer zelfs dan de oude Contra’s.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>