G4M3.nl: Streets of Rage 2Wekelijks bespreekt G4M3.nl een bijzondere game van vroeger. Wij verwijzen ernaar.

Over Streets Of Rage 2: “Dit is het tweede deel in de sidescrolling beat ‘m up-reeks van Sega voor de Megadrive. De game werd in 1992 in Japan uitgebracht onder naam Bare Knuckle II: Shitō he no Chinkonka en kwam uiteindelijk in 1993 naar Amerika en Europa. De game was Sega’s antwoord op Capcom’s Final Fight en is volgens sommigen zelfs de betere game. Streets Of Rage 2 wordt momenteel door velen gezien als hoogtepunt uit de trilogie.” Lees de rest op G4M3.nl.

2 reacties

 1. Maarten de Koning · 23-2-2010 · 17.39 uur

  Een van de beste sidescrolling beat-em ups ooit gemaakt! Met veel plezier speel ik dit pareltje nog op Xbox Live met een vriend .. aanradertje!

 2. Ruud · 24-2-2010 · 9.48 uur

  Toevallig vorige week gedownload op de Wii en met een kameraad doorspeeld.
  Anno 2010 is de game nog steeds extreem goed speelbaar en eerlijk gezegd kan dat maar van bizar weinig titels van dat tijdperk gezegd worden. De brawler is nog steeds soepel, het geluid is mooi en de moeilijkheidsgraad perfect.

  Dit is een heerlijke game!
  Overigens vind ik dergelijke features geweldig. Van mij mag er elke dag wel zo’n feature op bashers.nl staan.

  ps: dit invoerveld loopt niet vloeiend mee met het intypen van informatie. waardoor text gewoon verdwijnt. Erg lastig typen!

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>