Games zijn kunst, Rayman Origins gaat retail en Microsoft koopt SkypeGames zijn kunst in Amerika
Games zijn nu officieel kunst! Althans, in de Verenigde Staten dan. Dat betekent dat gamekunstenaars subsidie kunnen aanvragen, uit hetzelfde potje als filmmakers en schilders.

Rayman Origins wordt retail, wellicht ook voor 3DS
Het was een lange tijd stil rond de downloadgame Rayman Origins, maar nu is bekend geworden dat het spel als Xbox 360- en PS3-schijf zal uitkomen. Mogelijk komt de nieuwe Rayman-game, maar ook Sonic Generations, ook naar de Nintendo 3DS.

Microsoft koopt Skype, mogelijk Paypal op XBLA
Microsoft heeft vandaag bekend gemaakt Skype te hebben gekocht voor een dikke 8,5 miljard dollar. Skype zal daarmee ook op de Xbox 360 verschijnen.

PSN voor 31 mei online
Hoewel Sony vorige week nog meldde dat het Playstation Network diezelfde week nog stapsgewijs online zou zijn, zegt het bedrijf nu dat het plan is om het voor 31 mei weer online te hebben. Dit geld ook voor muziekservice Qriocity.

Tips? Mail ze naar tips@bashers.nl.

4 reacties

 1. Marcel · 10-5-2011 · 23.24 uur

  Hoi zonder jou persoonlijk te willen aanspreken hoor maar ik vroeg me af waarom deze berichtjes worden gepost. Voor welk publiek bedoel ik.

  Ik kom graag op bashers maar ik kom hier niet voor de nieuwsberichten. Bovenstaande berichten heb ik zelfs in sommige gevallen al 1 of 2 dagen geleden ergens anders gelezen (Rayman+PSN).

  Voor mij persoonlijk hoeft er namelijk niet perse elke keer content toegevoegd te worden aan deze site als het gaat om deze links.

 2. Bart S. · 11-5-2011 · 0.49 uur

  Miljard. 8,5 Miljard.

 3. Nick Kivits · 11-5-2011 · 10.26 uur

  @Marcel: We plaatsen de daglinks als dienst naar de lezer toe. Niet iedereen heeft namelijk de tijd (en zin) om de hele dag het gamenieuws bij te houden.
  @Bart: Thnx. Gefixt.

 4. Joeri · 11-5-2011 · 15.56 uur

  Ik ben hartstikke blij met deze nieuwsupdates iedere dag. Ik scan niet elke gamesite en ik was bijvoorbeeld ONTZETTEND BLIJ met het nieuws dat Rayman Origins nog leeft!

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>