Gamescombeeld: deze knakker vond het grappig om I Am The Walrus te gruntenThe Beatles Rock Band

Eerlijk is eerlijk: het is grappig. En stoer, om op EA’s The Beatles Rock Band main stage een alternatieve versie op gutterale wijze ten gehore te brengen. I Am The Walrus was al een bizar nummer, dus dit kon er ook nog wel bij. Lennon zou het wel waarderen, gok ik.

Een paar potjes na bovenstaande vrolijke vriend was ik aan de beurt en mocht ik Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band zingen, plus With A Little Help From My Friends waarin het nummer overvloeit. Menno Schellekens deed ook mee, op gitaar. Een anonieme Duitser op drums. Harmonix-hulp op tweede stem en bas.

Tja, wat kan ik erover zeggen. Het is Guitar Freaks met een legendarische popgroep in de hoofdrol. Het ziet er extreem gelikt uit. De speciale Beatles-instrumenten voelen uitstekend aan. Het ligt over een luttele twee weken in de winkel (tegelijk met de nieuwe albumremasters op cd en wellicht ook in iTunes). En ik zette echt te hard in. Zie dan nog maar eens op een hanteerbaar niveau terug te komen.

5 reacties

 1. Ellen · 24-8-2009 · 22.26 uur

  Hey, wist je dat ik op woensdag eindeloos nummertjes van de Beatles heb zitten drummen? Sgt. Pepper’s was m’n grote favoriet, die had ik donderdag bij het opstaan nóg in m’n hoofd. Dus… als jullie nog een drummer zoeken…

 2. Eline Muijres · 24-8-2009 · 23.27 uur

  Ik krijg zo weer ontzettende zin in Guitar Hero. Hoewel zingen toch meer mijn ding is.

 3. Nielsje · 24-8-2009 · 23.44 uur

  Een Beatles-Bashers band lijkt me wel wat. Ik kan in elk geval niet wachten op deze game, hoewel het jammer is dat we veel nummers apart moeten bijkopen naast de 44 gewone.
  Iemand de bundel (met drumstel e.d.) al ergens voor een scherpe prijs gereserveerd?

 4. Paul Veer · 25-8-2009 · 9.29 uur

  Heb ‘m ook gespeeld op Gamescom. Dear Prudence gezongen op de main stage.

  Dat grunten deden die gasten de hele dag blijkbaar. Ik had ze daarvoor ook al op de kleinere stages hetzelfde nummer zien grunten.

 5. Roland van Hek · 27-8-2009 · 12.39 uur

  Grunten? Geef me een fles cola en ik grunt zo het hele alfabet eruit.
  Maarreh, lijkt me erg cool om R.B. The Beatles te gaan spelen.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>