Geen 3D voor EA, DRM blijkt succes en Campzone van startEA: 3D is tijd en geld niet waard
EA vindt 3D-gaming haar tijd en geld niet waard. Volgens EA is er een te kleine ‘install base’ om de hoge kosten te rechtvaardigen. In plaats daarvan investeert de uitgever in social en online gaming.

Ubisoft: DRM is een succes
Ubisoft heeft aangegeven dat het onpopulaire DRM-systeem er toe heeft geleid dat er minder spellen illegaal worden gespeeld. Maar exacte cijfers zijn er niet. Met Ubisofts DRM moet er doorgaans een permanente internetverbinding zijn om te kunnen gamen.

Eerste dag van Campzone
Vannacht om 00:00 precies is het terrein van Campzone traditioneel geopend met een stoet van auto’s, caravans, campers en stevige doortrappers met een tent op de rug. Het outdoor LAN-evenement duurt tot 8 augustus 12 uur. Klik hier voor de livestream.

Waarde Nintendo-aandelen gezakt
Nintendo’s aandelen zijn met eenvijfde deel gekelderd. De oorzaken liggen bij de slechte verkoop en prijsdaling van de Nintendo 3DS, de aankondiging van de WiiU en tegenvallende eerste kwartaalcijfers.

Tips voor de redactie? Mail ze naar tips@bashers.nl.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>