Geen meubel-, maar pronkstukBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Heb jij deze Hemelvaart rondgestruind op een meubelboulevard? Saai, maar ook nog eens heel zinloos. Ik heb zo’n must-have salontafel voor je gevonden, dat je nooit iets anders meer wilt.

Sorry dat we een beetje ‘retro Nintendo’-overlap hebben met vorige week, maar Kyle Downes plaatste een oppermachtige salontafel op de blog Ultra-Awesome. Als je dit maar suffige, oude troep vindt, een salontafel van een NES-controller, dan zou ik toch nog even verder lezen.

Opbergen

Behalve het supermooie design kun je er belachelijk veel in opbergen. Hoe ideaal is het dat je in je salontafel je afstandsbedieningen, magazines en (vooral) controllers kwijt kunt? Het is geweldig bedacht, maar laten we eerlijk zijn; dit hebben meer salontafels.

Het bijzondere aan dit waanzinnige meubelstuk is namelijk dat hij doet waarvoor hij decennia geleden bedacht is. Hij werkt! Kyle heeft de salontafel zo gemaakt dat je de enorme knoppen kunt gebruiken om, geheel in stijl, ‘oldskool’ games te doen.

Kyle is bovendien zo vriendelijk geweest helemaal uit te leggen hoe de salontafel, nee het apparaat, gemaakt is. Zo kun jij hem zelf namaken. Het nadeel is wel dat de E3 eraan komt en er weinig tijd overblijft voor andere dingen dan online kijken naar presentaties en er vervolgens al je vrienden over bellen -hey, een opvolger van de Wii, ja!-. Maar deze salontafel is zo subliem… Gelukkig ben ik een meisje en kan ik twee dingen tegelijk. Veel plezier deze week!

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>