GfK-cijfers voor 13 novemberBekijk de top tien meest verkochte games in Nederland (of een van de platformspecifieke lijsten) bij Dutchcharts, klik verder voor mijn analyse.

De invasie van Call of Duty: Black Ops

Eindelijk is het moment zover: Call of Duty: Black Ops ligt in de winkels. En dat moge duidelijk zijn, want de top drie wordt volledig gedomineerd door deze immens populaire reeks. Alsof dit nog niet genoeg was heeft Microsoft ook nog de Kinect gelanceerd en dat zien we terug met Kinect Adventures. Daarnaast komt SEGA nog net voor het einde van jaar met een nieuwe titel, Football Manager 2011, een titel die het in het verleden altijd goed gedaan heeft.

Hetgeen het meest opvalt is de nieuwkomer Farming Simulator 2011, een spel waarbij je je eigen agrarische onderneming op moet zetten. Farmville voor gevorderden? De komende weken staat het nog bol van de releases met Epic Mickey, Assassin’s Creed: Brotherhood, Gran Turismo 5 en Donkey Kong Country Returns… Kortom, tijd en geld te kort zullen we maar zeggen. Tot volgende week!

Eén reactie

  1. Bart · 15-11-2010 · 14.51 uur

    Hoop ik op mijn beurt dat al die spelers ditmaal niet de filmpjes klakkeloos doorklikken, want Black Ops heeft daadwerkelijk een goed verhaal. Maakt het - totaal onverwacht - mijn favoriete deel van de serie.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>