Gfk-cijfers voor 26 augustusBekijk de top tien meest verkochte games in Nederland (of een van de platformspecifieke lijsten) bij Dutchcharts; klik verder voor onze analyse.

Wii-RPG Xenoblade Chronicles komt op de derde plek binnen in de lijst bestverkochte games in Nederland. De game weet daarmee oude bekenden Call of Duty: Black Ops en New Super Mario Bros. Wii niet te verslaan, maar desondanks is het een hele aardige prestatie. Niet dat er verder concurrentie is qua nieuwe winkelreleases.

Maar daar gaat nu gelukkig verandering in komen. Zo is afgelopen vrijdag Deus Ex: Human Revolution ook in Europa gelanceerd, en die zien we volgende week ongetwijfeld in de lijst terug. De week erna komen Driver: San Fransisco en Bodycount uit, en de week daarna onder andere Resistance 3 en  Dead Island. Er staat eindelijk weer wat te gebeuren in de charts.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>