Gfk-cijfers voor 5 augustusBekijk de top tien meest verkochte games in Nederland (of een van de platformspecifieke lijsten) bij Dutchcharts; klik verder voor onze analyse.

Zoals vorige week voorspeld is Tour de France-game Pro Cycling Manager 2011 na het stoppen van de echte Tour de France direct uit de lijst verdwenen. Door het uitblijven van grote nieuwe releases in de winkels is er echter niets nieuws voor in de plaats gekomen.

Wel zijn er een aantal oude bekenden weer terug in de lijst, want Call of Duty: Black Ops voor de Xbox 360 en De Sims 3 voor de pc kijken op de onderste plekken weer eens mee.  Ook staat opvallend genoeg Gran Turismo 5 nog steeds in de lijst, zelfs een stukje hoger dan vorige week.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>