Handige hulp bij de voorjaarsschoonmaakBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Touch-screens, 3D gamen, online multiplayer. Wat is het hard gegaan met de ontwikkeling van games. Hartstikke leuk, maar laten we alsjeblieft niet onze roots in de prullenmand gooien!

Bij elke Mario die uitkomt, denk ik vlak voor ik de game in m’n console doe, altijd weer terug aan de tijd dat ik Mario leerde kennen. Dat ik, begin jaren ‘90, als zesjarig meisje op mijn broers schouder bleef tikken omdat ik ook zo graag eens met die loodgieter en die gekke schildpadjes wilde spelen. Die goede oude tijd dat Mario geen gezichtsuitdrukking had, omdat hij slechts uit een paar pixels bestond.

Met al die HD-graphics om ons heen, verlang ik steeds vaker terug naar die simpele tijd van de NES en SNES. Vandaar dat we dit weekend een pixelig prullenbakje gaan maken, om al die nare next-genconsoles in te gooien! Grapje natuurlijk, maar een verdomd originele prullenbak is dit wel. Brittliv legt op Instructables.com uit hoe je hem moet maken.

Voorjaarsschoonmaak

Nou, waar wacht je nog op? Maak die vuilnisemmer, smijt hem vol met spullen en jij hebt je bijdrage aan de voorjaarsschoonmaak weer geleverd. Kun je weer verder met Alice: Madness Returns, Zelda: Ocarina of Time of, zoals ik, Beauty and the Beast op de SNES. Fijn weekend!

Eén reactie

  1. Roland van Hek · 17-6-2011 · 14.14 uur

    Hahaha, wat een cool ding!

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>