Het spektakel van Need for Speed in tien gebruikersscreenshotsHet ingebouwde sociale netwerk ‘Autolog’ van Need for Speed Hot Pursuit motiveert niet alleen om elkaars prestaties te verbeteren nadat iemand van je vriendenlijst een scherpe rondetijd heeft neergezet. Het biedt ook de mogelijkheid om foto’s van races en achtervolgingen te schieten en die te delen op de ‘wall’.

Die virtuele muur kun je behalve in het spel ook opsnorren op de website van de game en binnenkort verschijnt er zelfs een iPhone/iPod/iPad-applicatie waarop het mogelijk is. Daar wachten gebruikers van het Rllmukforum niet op. Die troeven elkaar nu al af met de mooiste zelfgeschoten platen. Deze tien tekenen de chaos en, het mag geschreven worden, sensatie, van de nieuwste Need for Speed op zo’n best.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>