Koop deze week: Deus Ex: Human RevolutionVorige keer was het de beurt van Xenoblade Chronicles, ditmaal mag Deus Ex: Human Revolution zich presenteren aan winkelend Nederland. Voor de Nintendo 3DS komt ook Pac-Man & Galaga Dimensions, die onder andere het snelle Pac-Man Championship Edition bevat. Arcana Heart 3, een 2D-fighter voor Xbox en Playstation, komt na ruim twee jaar eindelijk ook hier uit. De episodische game Sam & Max: The Devil’s Playhouse ligt ook in zijn volledigheid in de schappen en hardcore platformen kan met de Ultra Edition van Super Meat Boy. De dictator uithangen kan ten slotte in Tropico 4.

26/08 Deus Ex: Human Revolution (PC, PS3, X360)
26/08 Arcana Heart 3 (PS3, X360)
26/08 Pac-Man & Galaga Dimensions (3DS)
26/08 Sam & Max: The Devil’s Playhouse (PC)
26/08 Super Meat Boy Ultra Edition (PC)
26/08 Tropico 4 (PC, X360)

Veel gamers die uitkijken naar Deus Ex: Human Revolution zullen in het verleden de originele Deus Ex op de PC gespeeld hebben. Deze game word door velen geprezen voor de mate waarin de speler zijn invloed kan uitoefenen op het verhaal. Later (2002) kwam het spel nog uit op de Playstation 2, en in 2003 kwam het vervolg Deus Ex: Invisible War uit. Human Revolution is dan ook na acht jaar het eerste originele deel in de serie, en speelt zich 25 jaar voor het eerste deel af.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>