Linkservice voor 9-11-2009 • "O jee, World of Warcraft introduceert microtransacties"
  De virtuele huisdieren Pandaren Monk en Lil' KT kosten tien dollar per stuk.
 • Schetsboek: Double Fine’s Brütal Legend
  "A look at the original conceptual design […] especially the characters that inhabit them […] from Double Fine artists Scott C, Peter Chan, Nathan Stapley, Levi Ryken, Razmig Mavlian, and Mark Hamer."
 • Wat is er mis met gamerecensies?
  Wederom Hoogendoorn, in reactie op de recente Uncharted 2-discussie: "Wanneer er een cijfermatige beoordeling aan een recensie wordt gekoppeld, is het noodzakelijk dat de lezer zich bewust is van de wijze waarop dit cijfer geïnterpreteerd dient te worden. Dit moet dan ook makkelijk terug te vinden zijn in of bij het medium."
 • Gewelddadige games zijn verboden in Venezuela
  "The law is just the latest nail in the coffin of Venezuelans' right of dissent and broader civil liberties. A pitiful attempt to blame video games and toys for the widespread lethal violence in our country, instead of a defective judicial structure, systemic corruption and governmental (purposeful?) ineptitude to deal with the problem."
 • Vier tips om te lachen tijdens het gamen
  Goede observatie van Robert Hoogendoorn: er mag weer gelachen worden in videogames. Met vier recente voorbeelden.
 • Tale of Tales interviewt Frank Lantz
  De Vlaamse arthousestudio spreekt Drop7-maker Frank Lantz. Extreem interessant.

De links die ik markeer voor de linkservice verschijnen automatisch op Delicious en op Twitter en pas de volgende ochtend op de site.

Eén reactie

 1. Thymon AW · 10-11-2009 · 8.24 uur

  Gewelddadige games verboden in Venezuela? Hmm.
  Overigens is iemand van het CDA in discussie met Nicam en overweegd kamervragen en een verbod voor Modern Warfare 2… Daarnaast zijn er weer mensen van Christenunie en de PvdA die de game “smakeloos” en “ziekelijk” noemen, maar een verbod lijkt er niet te komen.
  Leuk die discussie, zorgt vast voor meer verkopen van MW2 :)

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>