Luister deze speciale Bashers Podcast over de E3 2011Ter gelegenheid van de E3 namen Niels en ik een speciale podcast op om alle ontwikkelingen te bespreken en te analyseren. Twee uur lang praten we over de persconferenties van Microsoft, EA, Ubisoft, Sony en Nintendo. Als laatste geven wij een overkoepelende analyse met een verrassende uitkomst.

Download de podcast hier los, abonneer je via RSS, abonneer je via iTunes of luister via de onderstaande player.

 

9 reacties

 1. ErikJ · 8-6-2011 · 18.41 uur

  Hoera een nieuwe podcast! Ga er dit weekend weer eens lekker voor zitten… Maar nu alvast; thumbs up!

 2. Eline Muijres · 8-6-2011 · 19.42 uur

  Hij was weer echt ouderwets leuk jongens! Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen met allemaal hippe gasten en heftige discussies. :)

 3. Han · 8-6-2011 · 22.38 uur

  Weer ouderwets op de achtergrond worden bijgepraat over een goed geïnformeerde visie op games, betere radio is er niet.

  Ik vind de WiiU er echt indrukwekkend uit zien in de korte demos die ik er zo snel van heb gezien. Toch vraag ik me af of Nintendo hiermee wel echt een voorsprong op de concurrentie neemt. Volgens mij kan Playstation hetzelfde, in ieder geval theoretisch gezien, met de PS Vita in combi met de PS3? Als Nintendo inderdaad gebruik wil gaan maken van 3rd party-ontwikkelaars, waarom zouden die ontwikkelaars dan geen games maken die ook voor deze combi toegankelijk zijn? De installbase zal misschien niet helemaal hetzelfde zijn, maar Sony mikt ook voornamelijk op high-end. Ik deel jullie zorgen om de grote van de controller niet echt. Ik denk dat resolutie het belangrijkst. Volgens mij is dit scherm ongeveer even groot als de Galaxy Tab, als het eenzelfde resolutie heeft zie ik daarin niet echt een groot probleem.

  Als relatief casual gamer, die de industrie actief, maar wel van de zijlijn, probeert de volgen, vind ik jullie wel vrij negatief in de conclusie. Genoeg om je in 2011 te vermaken denk ik. Portal 2, L.A. Noire, een van de shooters, Skyrim en Rayman, hoewel wellicht grotendeels ouwe wijn in nieuwe zakken, voor mij wel garant voor 100-en uren gameplezier. Ik zie het probleem dat jullie aanstippen wel, maar ik denk dat als je uitzoomt naar wat er de laatste jaren gebeurd is, en wat er komen gaat, het zeker niet zo is dat de industrie en masse stil staat. Je zou zelfs kunnen zeggen dat al die nieuwe technieken 3D, kinect, de i-devices, nu weer een nieuwe Wii, elkaar dusdanig snel opvolgen dat ze elkaar ook een klein beetje verstikken.

 4. Gerthein Boersma · 9-6-2011 · 3.05 uur

  “Weejewel” is het nieuwe “Asjesnabbedoel”.

  In de categorie Calling It Now: op de E3 2012 besteedt Microsoft in hun persconferentie minstens zoveel tijd aan de derde Xbox als Nintendo dit jaar aan de Wii U. Hij komt, hij komt, zou Dick Maas zeggen.

 5. Menno Schellekens · 9-6-2011 · 11.06 uur

  We maken er een wedje van Gerthein!

 6. Gerthein Boersma · 9-6-2011 · 13.18 uur

  Bookmark the motherfucker!

 7. Ruud · 9-6-2011 · 14.56 uur

  en met een beeldscherm op de xbox360 U - controller.

 8. Lars · 9-6-2011 · 16.50 uur

  Goed gevat dialoog, als Bashersnewbie ben ik toch wel benieuwd waarom deze podcasts niet meer gedaan worden. Het is niet een enorm uniek item, maar vooral de kritische maar wel logische Bashersnoot vind ik wel erg interessant.

 9. Marcel · 12-6-2011 · 10.26 uur

  Ik denk ook ook dat Microsoft en Sony volgend jaar een deel van hun kaarten laten zien om een beetje wind uit de zeilen te halen van de Wii-U.

  De bejubelende toon van Menno over kinect kan ik echter niet delen. De kinect wordt nu neergezet als het of de mediacentrum wordt voor in je huiskamer. Wellicht is dit wel zo voor als je in Amerika woont maar volgens mij stelt het in Nederland net zo weinig voor als op de Playstation. Of heb ik hier wat gemist?

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>