Mazzel voor MinecraftersBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.


Dat was me het weekje wel met de E3. Na die nachtelijke presentatie van Sony kon ik amper mijn bed uitkomen. Misschien kwam het omdat ik tot vijf uur hebben liggen fantaseren over de nieuwe Locoroco die ik voorbij zag komen, maar het moge duidelijk zijn: ik heb een wekker nodig.

Nu weet ik dat een aantal Bashers-redacteuren helemaal hooked is aan Minecraft, dus die zullen -ondanks alle enorme aankondigingen deze week- dit weekend ongetwijfeld daarmee verder spelen. Tot ze deze Weekendtip lezen, want deze Minecraft-wekker is een must-have voor Minecraft-geeks.

Bovengronds

Xnafan maakte het apparaat en je kunt zien welke tijd het boven de grond is. Niet zoals je van een gewoon klokje gewend bent, maar door middel van knipperende lichtjes. Oke, een echte wekker is het niet, maar je kunt er wel op zien of het nacht of dag is. En je kunt ook geheel in stijl ontbijten, voor je weer achter je PC (en binnenkort Xbox) duikt om verder te spelen.

Mocht je toch iets ‘functioneels’ willen maken dit weekend, dan kun je misschien deze grappige Attack Creeper maken om inbrekers af te schrikken voordat ze je complete gamekast leeghalen. We raden je wel aan deze niet rond omaatjes en andere bejaarden te gebruiken. Fijn weekend!

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>