Metroid is 25, Bobby Kotick naar Hollywood, Rage en Kim Jong IlMetroid is jarig!
Niet alleen Mario en Zelda mogen zichzelf 25 jaar oud noemen, ook Samus Aran is jarig! Of Nintendo nog iets doet ter ere van haar verjaardag is nog onduidelijk, maar Kotaku heeft een artikel geschreven. Inclusief filmpjes van elke Metroid-game.

Bobby Kotick, de filmster
Bobby Kotick, die grote baas van Activision -die de meesten zien als gemenerik- blijkt ook een goed hart te hebben. Binnenkort heeft hij een rolletje in de film Moneyball, als eigenaar van de Oakland Athletics. Hij doet het niet om gewoon in een film te spelen, maar voor zijn goede doel: The Call of Duty Endowment.

Rage kost je 22 gigabyte
Wie Rage op zijn Xbox wil spelen en daarbij de game wil installeren moet zo’n 22 gigabyte vrijmaken op zijn harde schijf, aldus Id-topman John Carmack. Dat en meer vertelt hij in zijn anderhalf uur durende keynote op Quakecon.

Kim Jong Il besteelt Zuid-Koreaanse MMO’s
Kim Jong Il lijkt geld te stelen van drie populaire Zuid-Koreaanse MMO’s, namelijk Lineage, Dungeon en Fighter.

Tips? Mail ze naar tips@bashers.nl.

2 reacties

  1. Matthijs Vermeer · 8-8-2011 · 23.10 uur

    Voor de mensen die wel kaas lusten van OC Remix: Shinesparkers.net heeft voor de 25e verjaardag van Samus een remix-album samengesteld met de OC Remix-community. Hij’s hier te downloaden: http://www.shinesparkers.net/harmonyofahunter/index.html

  2. Mitch · 11-8-2011 · 22.57 uur

    Over OC-remix gesproken, in het verleden kreeg die site nog wel eens wat aandacht? Misschien een idee om dat te her-introduceren? Gewoon een stukje als er een toffe nieuwe remix op staat die opvalt.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>