Microsoft & Sony, meer Limbo-content en Ubisofts online passMicrosoft registreert vreemde domeinnamen
Microsoft heeft onlangs twee vreemde url’s aangevraagd: sony-microsoft.com en microsoft-sony.com. Waarom is nog onduidelijk, want voor zover bekend staat er geen speciale samenwerking op de planning.

Assassin’s Creed 3DS geschrapt
Minder goed bericht voor gamers met een 3DS en liefde voor de Assassin’s Creed-serie. De geplande 3DS-game is namelijk geschrapt, omdat het verhaal van het spel is opgeslokt door Assassin’s Creed Revelations voor de PC, Xbox 360 en Playstation 3.

Meer content voor Limbo
Deze week komt Limbo uit op de PC en Playstation 3, nadat het al een jaar geleden uitgegeven was voor de Xbox 360. De ontwikkelaar heeft nu hints laten vallen die suggereren dat er mogelijk extra content in de nieuwe versie zit.

Ubisoft stapt over op online pass
Na EA gaat ook Ubisoft overstag: de uitgever heeft namelijk bekendgemaakt over te stappen op een online pass. Deze code, genaamd Uplay Passport, biedt straks toegang tot de multiplayer van Driver: San Francisco en is eenmalig te gebruiken.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>