Nintendo patenteert MMO, details Counter-Strike en MGS HD CollectionNintendo patenteert single-player MMO
Wie aan Nintendo denkt, denkt o.a. aan een gebrekkig online-netwerk. Het is dan ook redelijk opvallend dat Nintendo een patent heeft ingediend voor een Massively Single-Player Online Game. Het patent beschrijft een game waarbij de speler invloed kan uitoefenen op een game van een andere speler, a la Animal Crossing, dus.

Details nieuwe Counter-Strike
Valve heeft de afgelopen tijd wat professionele Counter-Strike spelers uitgenodigd om de nieuwste telg in de serie, Counter-Strike: Global Offensive, te playtesten. Zo zijn er enkele details naar voren gekomen: de game is gebaseerd op de Portal 2-versie van Source en zijn er nieuwe wapens toegevoegd.

Metal Gear Solid HD Collection bevat nog twee games
Wie dacht dat de Metal Gear Solid HD Collection alleen bestond uit deel twee, deel drie en Peace Walker heeft het mis. De geupdate versies van MGS2 en 3 (Substance en Subsistence) staan namelijk op de schijf.

Bethesda forums wederom gehackt
Het zit Bethesda niet mee: het bedrijf is voor de tweede keer gehackt. In ieder geval zijn alle wachtwoorden gereset, want er zijn mogelijk inloggegevens gestolen.

Tips? Mail ze naar tips@bashers.nl.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>