Pac-Man & Galaga Dimensions en Activision beloont indiesBattlefield 3Pac-Man 3DS-save is niet te verwijderen
Net als Resident Evil: Mercenaries 3D zal Pac-Man & Galaga Dimensions een save-bestand hebben dat niet te verwijderen is. Dit om tweedehands verkoop tegen te gaan. Capcom kreeg hierdoor al veel kritiek te verduren, en heeft aangegeven het niet meer te doen bij toekomstige titels. Ter verduidelijking: Pac-Man & Galaga Dimensions is van Namco Bandai.

Driver: San Francisco vereist permanente internetverbinding
De pc-versie van de nieuwe Driver-game vereist een permanente internetverbinding om hem te kunnen spelen. De uitgever haalde deze truc al eerder uit met Assassin’s Creed II en kreeg hierbij een hoop boze gamers over zich heen. Hierna besloot Ubisoft het in het vervolg wat soepeler aan te pakken, maar Driver: San Francisco blijkt een uitzondering te zijn op die regel.

Eerste winnaars Activision’s indie-contest
Uitgever Activision heeft de eerste winnaars bekendgemaakt van hun indie-competitie. Op nummer één staat Peter Angstadt met zijn spel Dstroyd. Plaats twee is voor de groep Engient met hun titel Rigonauts: Broadside. De uitgever heeft nog een tweede fase gepland staan.

Battlefield 3-maps op consoles kleiner
De multiplayer-maps van Battlefield 3 zullen op de consoles kleiner van formaat zijn dan bij hun grote broer op de pc. De consoles kunnen namelijk online slechts 24 spelers aan, in plaats van 64. Kleinere maps zullen dit verschil accommoderen.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>