Real Racing: gamen op de iPhone wordt serieusimage

De spelontwikkelingen voor de iPhone (en iPod Touch) gaan in onnavolgbaar tempo. GTS World Racing, het eerste ‘realistische’ racespel voor het touchscreen-apparaat, wist negen dagen geleden nog geen potten te breken. Nu kondigt ontwikkelaar Firemint Real Racing aan. De naam is misschien wat klungelig, deze goed uitziende scheursimulatie heeft mooi wel Wi-Fi-multiplayer en opgeslagen tijdritten worden op YouTube gezet.

4 reacties

 1. Popa · 19-8-2008 · 22.35 uur

  Het ziet er zowel goed, als simpel uit, maar toch kan ‘t mij niet warm krijgen. Gamen op je iPhone… Het zal wel aan mij liggen, maar bij mij gaat ‘t niet werken…

 2. Bart Breij · 19-8-2008 · 22.55 uur

  Je hoeft er nog geen apparaat voor te kopen nee, maar als je er al een hebt sta je versteld van de mogelijkheden. Het heeft mij in ieder geval alle trek in een psp en de ds weggenomen. Waarom twintig euro uitgeven aan Mahjong als je het gratis op de iPhone kan spelen?

  Niet dat ik Mahjong zou kopen, maar toch… :)

 3. Popa · 20-8-2008 · 12.56 uur

  De trek in de DS is bij mij sowieso een beetje weg… Na Zelda (afscheidscadeautje van Nintendo) is er vrij weinig interessants meer verschenen. Op Soul Bubbles na, natuurlijk :)!

 4. Jurrie · 21-8-2008 · 13.28 uur

  Ik kan mij niet voorstellen dat mensen de iPhone kopen om te gamen. Dat het erop kan is prachtig en dat dat goed werkt is ook super.

  Dit geeft mensen de mogelijkheid om op een aanvullend platform (mobile games op andere toestellen is door het ontbreken van een echte standaard en zeer onduidelijke verkrijgbaarheid nooit echt van de grond gekomen)games te spelen.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>