Rubriek: Weekendtip

Het is weekend, dus grijp die breinaalden, naaimachines en bak-ingrediënten!

Cupcakes voor echte mannenBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Zoals Kahlmann al verklapte is dit de allerlaatste Weekendtip van mijn hand. Daarom pakken we deze vrijdag flink uit met het allerbeste op aarde; cupcakes. Je hebt ze in alle kleuren en smaken, van alle consoles en games.

Lees de rest van ‘Cupcakes voor echte mannen’

4 reacties

Handige hulp bij de voorjaarsschoonmaakBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Touch-screens, 3D gamen, online multiplayer. Wat is het hard gegaan met de ontwikkeling van games. Hartstikke leuk, maar laten we alsjeblieft niet onze roots in de prullenmand gooien! Lees de rest van ‘Handige hulp bij de voorjaarsschoonmaak’

1 reactie

Mazzel voor MinecraftersBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.


Dat was me het weekje wel met de E3. Na die nachtelijke presentatie van Sony kon ik amper mijn bed uitkomen. Misschien kwam het omdat ik tot vijf uur hebben liggen fantaseren over de nieuwe Locoroco die ik voorbij zag komen, maar het moge duidelijk zijn: ik heb een wekker nodig. Lees de rest van ‘Mazzel voor Minecrafters’

Reageer

Geen meubel-, maar pronkstukBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Heb jij deze Hemelvaart rondgestruind op een meubelboulevard? Saai, maar ook nog eens heel zinloos. Ik heb zo’n must-have salontafel voor je gevonden, dat je nooit iets anders meer wilt.

Lees de rest van ‘Geen meubel-, maar pronkstuk’

Reageer

Lekker retro tijdens de lunchBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Ben je aan het ‘sonjabakkeren’ omdat de zomer, en dus het strand, er weer aankomt? Ik wel, en daar zijn jullie nu ook de dupe van. Nou ja, je hoeft natuurlijk niet te diëten om deze vette retro-gadget te gebruiken.

Lees de rest van ‘Lekker retro tijdens de lunch’

2 reacties

Van digitaal naar ijsblokBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Er komen weer pittig warme dagen aan dit weekend en dat betekent dat je wel even de gordijnen dicht moet doen. Die zon in je beeldscherm is niet erg prettig, maar wat dacht je van het feit dat je bier/cola/ander drinken veel te snel opwarmt? Lees de rest van ‘Van digitaal naar ijsblok’

1 reactie

Een knufje voor de pijntjesBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.


Na Halo: Reach zijn alle verwachtingen voor een nieuwe Halo miniem geworden, en toen zei Bungie vorige week ook nog dat ze niet op de E3 komen. Die Halo-fans kunnen wel een pleister op de wonden gebruiken.

Lees de rest van ‘Een knufje voor de pijntjes’

3 reacties

Shoppen voor alfa-mannenBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Kijkt jouw vriendin je elke zaterdag met ‘puppy-ogen’ aan omdat ze met je wil shoppen? Echte mannen piekeren er natuurlijk niet over achter hun vrouwtje aan te sjokken van kledingwinkel naar kledingwinkel. Misschien doet deze tip je van gedachten veranderen. Lees de rest van ‘Shoppen voor alfa-mannen’

2 reacties

Een eigen Portal 2-huisdierBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Laten we het gedoe met het Playstation Network even achter ons laten dit weekend. Wij gaan aan de gang met Portal 2, maar niet met een controller of muis in ons hand.. Lees de rest van ‘Een eigen Portal 2-huisdier’

Reageer

Vrolijk Pasen met Mortal KuikensBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Het is een lekker lang weekend en dat betekent dat je veel tijd kunt besteden aan het deze week uitgekomen Mortal Kombat. Tenzij je familie langskomt om paaseieren te zoeken… Ik heb iets gevonden waardoor je deze Pasen overleeft. Lees de rest van ‘Vrolijk Pasen met Mortal Kuikens’

1 reactie

Spelen met je etenBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.


Heb jij alle Angry Birds-levels al uitgespeeld, zit je elke feestdag likkebaardend te wachten op de volgende Angry Birds Seasons-uitbreiding, of heb je geen idee over wat voor boze vogels ik het heb? Maakt niet uit, als ze maar lekker smaken! Lees de rest van ‘Spelen met je eten’

1 reactie

Ikea-spullen en hun Lack aan game-invloedenBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Kijk eens om je heen. Blij met je interieur, of schaam je je er een beetje voor? Nergens voor nodig, want we kunnen zelfs de meest basic Ikea-meubels een game-touch geven.

Lees de rest van ‘Ikea-spullen en hun Lack aan game-invloeden’

2 reacties

Blokken in de zonBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Het wordt hartstikke warm dit weekend, dus waarschijnlijk trek jij met je picknickkleed naar het Vondelpark of het strand. Met die zon in je 3DS-scherm ga jij niet lekker gamen, dus neem eens iets anders mee naar buiten: Lego! Lees de rest van ‘Blokken in de zon’

Reageer

Buikje vol met bentoBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Je kunt het doen met een broodje kaas, een kroketje of een smoothie; lunchen. Maar aan de andere kant van de wereld hebben ze daar veel betere alternatieven, zoals de ‘bentobox’. Dit weekend gaan wij een superlunch maken waar je collega’s jaloers op zullen zijn. Lees de rest van ‘Buikje vol met bento’

Reageer

Je eigen krasvrije coconnetjeBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

De 3DS wordt door sommigen als een gadget gezien, omdat we inmiddels veel gamen op onze Android-telefoons en iPhones. Binnenkort is de PSP Phone te koop en er is natuurlijk niets erger dan krassen op je scherm, of uitgelachen worden omdat je het plastic folielaagje er zo lang mogelijk op laat. Wij maken dit weekend een telefoonhoesje.

Lees de rest van ‘Je eigen krasvrije coconnetje’

2 reacties

Paperclip, papercraft, Paper Mario!Breinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Binnenkort krijgen we hem voor het eerst in de geschiedenis op een handheld, maar is Paper Mario niet veel leuker om te spelen met echt papier? Na de herfstgroet van Sackboy in oktober gaan we weer eens papercraften!

Lees de rest van ‘Paperclip, papercraft, Paper Mario!’

1 reactie

Het bestaat: een stoere sneeuwbolBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Het sneeuwde! Ik heb het gezien, deze week, op woensdag om precies te zijn. Het deed me zo terugverlangen naar mijn sneeuwpopweekendtip, dat we de sneeuw nu in huis gaan halen.

Lees de rest van ‘Het bestaat: een stoere sneeuwbol’

1 reactie

Tot bloedens toe bordurenBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Valentijnsdag overleefd? Mooi zo, want dit weekend gaan we borduren. Als je dit ontwerpje ziet dan vergeet je zo dat je je bij handenarbeid altijd tot bloedens toe prikte aan die rotnaalden.

Lees de rest van ‘Tot bloedens toe borduren’

1 reactie

Fabriceer je eigen ValentijnskaartBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Je kunt er niet omheen, Valentijnsdag staat voor de deur. Je kunt niet zeggen dat je het vergeten bent, want ik zeg je nu dat het aanstaande maandag is. En je kunt niet met lege handen aankomen, want hier is een tip om je Valentijntje te pleasen.

Lees de rest van ‘Fabriceer je eigen Valentijnskaart’

1 reactie

Vieze verfvingers van Loco RetroBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent voor veel mensen dat het tijd is om het huis schoon te maken en op te knappen. Zo ook voor mij, want ik ben met mijn vriendje druk bezig een gameroom te maken. Dit weekend dus een  weekendtip met een egoïstische inval.

Lees de rest van ‘Vieze verfvingers van Loco Retro’

1 reactie