Schizofrenie, GTA en Spore in Will Wright-interviewHet succes voor Spore begint al flink vorm te krijgen voordat het spel uberhaupt zelf in de winkel ligt. De Spore Creature Creator voert namelijk de top van de verkooplijsten aan en ook de website van het spel heeft al ruim een half miljoen uploads van fans voorbij zien komen.

Dat iedere website en zijn hond vervolgens Will Wright wil interviewen, “the nerdiest nerd in the computerverse”, is dan ook niet verwonderlijk. GameTrailers.com heeft een van de interessantere interviews, die je na de klik kunt bekijken.

4 reacties

 1. Coert · 5-7-2008 · 10.36 uur

  Leuke filmpjes. En aan het eind komt hij nog met een prachtig doordacht antwoord op “You think everything that’s bad for you, is actually good for you?”

  Nu ga ik met mezelf in overleg of ik 6,99 ga neertellen voor die creature editor. Short term roept ja, long term zegt nee.

 2. Claire Donkersloot · 5-7-2008 · 14.41 uur

  Is het niet zo dat je die 6,99 straks als korting krijgt op de volledige game?

 3. VN1X · 5-7-2008 · 16.21 uur

  Correcto mundo.

 4. VN1X · 5-7-2008 · 19.04 uur

  ^Correcto mundo.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>