Shoppen voor alfa-mannenBreinaalden, naaimachines en bakingrediënten in de aanslag. Laura Kempenaar schotelt je elke vrijdag een creatieve tip voor het weekend voor.

Kijkt jouw vriendin je elke zaterdag met ‘puppy-ogen’ aan omdat ze met je wil shoppen? Echte mannen piekeren er natuurlijk niet over achter hun vrouwtje aan te sjokken van kledingwinkel naar kledingwinkel. Misschien doet deze tip je van gedachten veranderen.

Het grappige van deze Weekendtip is dat er geshopt moet worden, voordat ermee geshopt kan worden. Dat wil zeggen; surf naar Large.nl, Play.com of Markplaats en kijk watvoor gameshirts er worden aangeboden. Large heeft een hele cutesy ‘Princess Peach’ voor meisjes en Play dit stoere Call of Duty-shirt. Zorg wel dat je er twee regelt.

Annie, hou je m’n…

Want dit is natuurlijk niet alles; als je de shirts in huis hebt, dan kun je naar Cutoutandkeep.net surfen voor een fantastische uitleg over hoe je je eigen boodschappentas kunt maken van twee T-shirts. Even de voorbeelden uitknippen uit de stoffen, de gedeeltes volgens de uitleg aan elkaar naaien en je hebt je tas!

Smijt je 3DS erin, Streetpass aan en je dagje winkelen wordt ineens een stuk aangenamer. Als je een XL-shirt besteld, dan kun je een wat grotere tas maken dan dit voorbeeld aangeeft. Wel zo handig als je vriendin helemaal losgaat in de H&M…

2 reacties

  1. Robert August de Meijer · 6-5-2011 · 16.31 uur

    Ha, leuk! Maar een jongen met zo’n tas wilt natuurlijk zijn vriendin “uitnodigen” om uitgebreid in de gamestores rond te neuzen.

  2. Laura · 6-5-2011 · 17.39 uur

    Geen probleem, daar is ongetwijfeld een mouw aan te passen ;)

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>