Sony wint Pwnie, Unlimited Detail is een scam en Humble Bundle 3+2PwnieSony wint een Pwnie
Sony heeft een Pwnie gewonnen! Deze prijs is te vergelijken met een Razzie. Een Razzie krijg je voor een bijzonder slechte film; een Pwnie win je door een ernstige bug of lek in je software te laten zitten. Sony wint zelfs de speciale ‘Pwnie for Most Epic FAIL’-prijs. Dit onder andere vanwege de PS3-jailbreak en de op grote schaal gehackte PSN-servers.

Unlimited Detail is oplichterij
Als we Markus Persson, oftewel Notch, moeten geloven, is Unlimited Detail een grote scam. In zijn blogbericht legt hij duidelijk uit wat de tekortkomingen zijn van Unlimited Detail en waarom de ontwikkelaars dit proberen te verhullen.

Humble Bundle 3 bevat nu ook Humble Bundle 2
Ook deze keer blijft de Humble Bundle verrassen. Gisteren al een extra game en vandaag de vorige bundel er als extraatje bij als je meer dan het gemiddeld betaalde bedrag van $4,80 hebt betaald.

Star Fox was geïnspireerd door de Thunderbirds
Star Fox blijkt geïnspireerd te zijn door de bekende serie Thunderbirds. Sterker nog: Miyamoto hoopte stiekem dat er eveneens een serie van de ruimtevos zou komen.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>