Steve Jobs stopt, Valve wil Steam op de Xbox en geen Porsche in ForzaSteve Jobs stapt op bij Apple
Vannacht kwam het bericht dat Apple-topman Steve Jobs zijn CEO-functie neerlegt, en die overdraagt aan Tim Cook. Wat betreft games is Jobs vooral bekend van Atari, waar hij gewerkt heeft aan Breakout, en de App Store.

Valve wil Steam op Xbox
Valve zou graag haar gameplatform Steam naar de Xbox 360 brengen, tegelijkertijd met de nieuwe Counter-Strike. Microsoft is echter streng met haar beleid wat betreft Xbox Live, in tegenstelling tot Sony.

Geen Porsche in Forza 4
Vanwege een licentie die EA bezit, zullen er geen Porsche-wagens in Forza 4 zitten. In de eerdere Forza-delen had ontwikkelaar Turn 10 een deal gesloten met de uitgever.

Nintendo Eshop-kaarten dit weekend te koop
De prepaid-kaarten om digitale content aan te schaffen op de Eshop van de Nintendo 3DS zullen dit weekend verkrijgbaar zijn, maar wel alleen eerst bij de Primera. Later volgen andere winkels.

Eén reactie

  1. VN1X · 26-8-2011 · 14.01 uur

    Denk dat dit alleen maar beter voor Apple zal zijn.

    Zelf wordt ik hier niet warm of koud van. Apple doet me niet zoveel.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>