Tap Tap Revenge scoort miljoen downloadsimage

De gratis iPhone-game Tap Tap Revenge (zie de titel gerust als een parodie op Dance Dance Revolution) is een miljoen keer gedownload. Het is de eerste game die deze grens overschrijdt. Het gaat om een aardige muziekgame die je speelt met drie vingers. Er is zelfs een stand die je met z’n tweeën speelt op één iPhone. Als ik de hitlijst in de iPhone App Store mag geloven, is Super Monkey Ball de populairste betaalde game. Die kost acht euro.

2 reacties

  1. Bart Breij · 4-8-2008 · 20.44 uur

    Behoorlijke scores. Niet zo verwonderlijk echter. iPhone bezitters zijn gadgetfanaten en denk ik welwillend geld en tijd te spenderen in het online functioneren van het apparaat. Daar valt het downloaden van een gratis spelletje gewoon onder natuurlijk; ‘even proberen of het wat leuks is voor de gadget’. Precies zoals je de eerste dagen bezit van een PSP ook even ging browsen op de kleine machine.

  2. Niels ’t Hooft · 13-8-2008 · 15.52 uur

    En de best verkochte betaalde game, Super Monkey Ball, werd 300.000 keer gedownload:
    http://blog.wired.com/games/2008/08/iphone-monkey-b.html

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>