Teabaggen is niet gayRogier Kahlmann op vrijdag. Beeld: Paul Veer.

Onlangs speelde ik Modern Warfare weer eens online. Te lang niet gedaan, zo bleek. Terwijl ik met mijn knopjes zat te stoeien, rende ik per ongeluk recht in het vizier van een ander.

Binnen milliseconden werd mijn onhandigheid afgestraft en lag ik hulpeloos op de grond. Via mijn headset hoorde ik iemand zachtjes zeggen: “Gay.” Diegene hurkte vervolgens zijn kruis in mijn neus op en neer. Dit gedrag was kennelijk - op een of andere manier - totaal niet ‘gay’.

Vol trots liet hij enkele aanwezigen zien hoe hij mij aan het teabaggen was; hurkte hij op mijn gezicht. Zou hij er wel rekening mee gehouden hebben dat ik daar weleens heel erg geil van had kunnen worden? Ik dacht: “Ja lieverd, je zit nou wel stoer te doen en je mag mij best ‘gay’ noemen, maar volgens mij ben jij nu toch ietsiepietsie meer ‘gay’ dan ik.” Er niets van bakken is kennelijk uitermate ‘gay’, maar je anus in iemands neus drukken is dat dan weer niet. Vreemd.

Al liggend en ruikend aan zijn polygonenpenis had ik opeens een verfrissend inzicht. Gamers zijn helemaal niet homofoob. Hoe kun je dat toch denken wanneer ze niets liever doen dan hun kont, zak en perineum (dat is het stukje ertussen, altijd al eens willen mededelen) om de haverklap in elkaars gezicht willen wrijven. Speel Halo en zie een mannenorgie van elkaar oraal bevredigende Spartanen. Durf dan nog eens te zeggen dat gamers homofoob zijn.

Misschien hekelen ze wel de celebrity-homo. De verwijfde types. Daar moeten ze vast niets van hebben. Geen kleffe complimenten, noch natte vleierij. “He, xkillex88! Wat heb jij een enige uitrusting aan. Zo’n mooi fel armor… en dat geweer… wow.” Dat is natuurlijk harstikke ‘gay’!

Daarvoor word je direct afgeschoten en voor homo uitgemaakt. Maar terwijl je doodbloedt wordt nog wel even een scrotum in je neus geduwd. Neuken, niet lullen. Dat is wat gamers ermee lijken te zeggen. Maar homofoob? Doe niet zo ‘gay’.

2 reacties

  1. Rick · 21-4-2012 · 11.06 uur

    Haha, mooi stuk weer :)

  2. Vincent · 21-4-2012 · 11.19 uur

    Leuk artikel Rogier, bedankt!

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>