Words With Friends op Facebook, Nobuo Uematsu op iPhone en Limbo op SteamWords With Friends naar Facebook
Zynga’s Populaire iOS-game Words With Friends komt ook naar Facebook. Je kunt zelfs je mobiele game pauzeren en daarna verder gaan op de netwerksite.

iPhone-app voor Nobuo Uematsu
Nobuo Uematsu heeft nu zijn eigen app, waarin je alles over de man kunt vinden. Helaas kun je er niet zijn bekende gamemuziek mee beluisteren.

De volgende stap in computergraphics
Polygonen voldoen niet meer voor de 3D-graphics van Euclideon. Zij komen met een soort atomen die in de toekomst voor veel meer details op je scherm zullen zorgen.

Limbo verkrijgbaar op Steam
De duistere platformer Limbo is vanaf vandaag ook verkrijgbaar voor de pc via Steam.

Tips voor de redactie? Mail ze naar tips@bashers.nl.

5 reacties

 1. Senic · 3-8-2011 · 9.16 uur

  Notch over de atomen van Euclideon:
  http://notch.tumblr.com/post/8386977075/its-a-scam

 2. Rick · 3-8-2011 · 10.27 uur

  T leek me inderdaad al wat te mooi om waar te zijn :)

 3. Hugosmits · 3-8-2011 · 11.53 uur

  Flipper maakt ook gebruik van deze techniek, en doet het ook nog eens beter ( de wereld in flipper is daadwerkelijk dynamisch inplaats van statisch) mag ik nu ook geld van investeerders??

 4. Rick · 3-8-2011 · 16.15 uur

  De reactie van Euclideon: http://kotaku.com/5827192/euclideon-creator-swears-infinite-detail-is-not-a-hoax

 5. Hugosmits · 3-8-2011 · 22.56 uur

  Die reactie is echt grote kul, dat doen namelijk alle engines, immers waarom zou je dingen willen tekenen die je niet ziet. Ook het feit dat ze zeggen een onwijs goede manier gevonden hebben om de data te sorteren trek ik in twijfel; en als het echt zo is, dan is de demo heel krom gemaakt. Ze laten daar namelijk ongelooflijk veel dezelfde models zien, als je er daarvan een sorteert kun je die data gebruiken voor alle andere models, dus dat niks van de efficiënte sort functie zien.

Volg de reacties op deze post via RSS

Plaats een reactie

Registreer je als vaste gebruiker. Heb je dit al eens gedaan, log dan in.

Hou de discussie menselijk en inhoudelijk. Reageer bij voorkeur onder je echte naam, met je foto als avatar (via Gravatar).

Toegestane HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>